12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

5 april open golfdag Golf-Residentie Brunssummerheide

Gepubliceerd op: 25-03-2008

Golf-Residentie Brunssummerheide heeft tijdens de afgelopen winterperiode niet stil gestaan. We zijn volop bezig geweest het met verbeteren, moderniseren en optimaliseren van ons complex.

De loods van de greenkeepers (inclusief werkplaats) is helemaal klaar en voorzien van diverse nieuwe en moderne machines om onze golfbaan in topconditie te houden.

De dames hebben afgelopen seizoen al kennis kunnen maken met hun nieuwe kleedruimte. Nu is de kleedruimte van de heren aan de beurt geweest en het resultaat liegt er niet om.

Onze Chef-kok Frans America en zijn team heeft een geheel vernieuwde keuken. Compleet voorzien een nieuw fornuis, oven, werktafels, koelingen en nog veel meer.

En last but not least gaat op 5 april onze golfshop open. Na het vertrek van de vorige uitbater hebben wij gekozen voor een andere aanpak. Jan van Gerwen en Henriëtte Nadaud zullen onder de vlag van Golf-Residentie Brunssummerheide U graag verwelkomen in ons nieuwe paradepaardje. Dit alles willen wij U graag laten zien op onze OPEN DAG op Zaterdag 5 april van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Op alle locaties in ons complex zal ons team acte de présence geven en U graag tekst en uitleg geven over de vernieuwingen en verbeteren.

Wij hopen U allen graag op Zaterdag 5 april tussen 15.00 uur en 18.00 uur te mogen begroeten.

Bron: Golfnet

<< ga een pagina terug