12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Singh en Hart aan kop na 3 dagen

Gepubliceerd op: 10-02-2008

De Amerikaan Dudley Hart en de Fijiaan Vijay Singh hebben na de derde dag van het Pebble Beach National Pro-Am de leiding genomen. De 39-jarige Hart wist met 3 birdies in zijn laatste 4 holes op de Spyglass Hill Golf Club rond te gaan in 68 slagen. Singh had er 67 nodig.

PGA Tour rookie Dustin Johnson wist een eagle te maken op de 13e hole van Pebble Beach Golf Links. Na een goede drive verdween zijn bal na een slag met een wedge in de hole, hij staat tweede in het klassement op 2 slagen afstand van de leiders. Hart heeft het het afgelopen jaar niet eenvoudig gehad. Bij zijn vrouw Suzanne werd een stuk van haar long verwijderd nadat er een tumor was gevonden. "Ik heb door de ziekte van mijn vrouw slechts 3 toernooien kunnen spelen in de afgelopen 9 maanden en dat gaat mij nu toch nog redelijk goed af."

Singh: "Ik sla de bal goed en mijn putts vallen eindelijk maar dit is wel te danken aan mijn korte werk, want de bal dicht bij de hole slaan dat is toch het belangrijkste."

Drievoudig winnaar en titelverdediger Phil Mickelson miste de cut na een dramatische ronde van 78 slagen. Hij vertelde na afloop dat hij veel problemen op de green had maar de 11 slagen die hij nodig had op de 14e hole, een par 5, zullen daar zeker aan hebben bijgedragen.

Ook John Daly, David Duval, Steve Elkington, Tom Lehman en Greg Norman misten de cut in het toernooi.

Bron: Golfnet 

<< ga een pagina terug