12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Succes delen op de golfbaan

Gepubliceerd op: 29-07-2008

Als partner van het Liliane Fonds ondersteunt de Sharing Success Foundation projecten in ontwikkelingslanden voor kinderen met een handicap.Naast het inmiddels bekende Sharing Success Gala organiseert de Sharing Success Foundation dit jaar voor de tweede keer het Sharing Success Golfevent. Dat wordt gehouden op maandag 15 september, op de baan van de Oosterhoutse Golfclub.

De opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar Burkina Faso in Afrika: in Ouagadougou wordt een opvanghuis gerealiseerd voor verblijf van kinderen die na een oogoperatie onder toezicht van de naastgelegen oogkliniek en onder hygiënische omstandigheden kunnen revalideren. Zonder deze opvang is het gevaar voor infecties en complicaties na de operatie zeer groot. De totale kosten van dit project bedragen 110.960 euro.
De entree voor het Sharing Success Golfevent wordt geheven op basis van zogenaamde flights, die 5.000 euro kosten (voor vier personen). Dit betekent dat het gehele project met 22 flights kan worden bekostigd. Het is ook mogelijk om voor 1.250 euro één plaats in een flight te kopen.

Bron: Goededoelen.nl

<< ga een pagina terug