12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Nummer drie voor Perry

Gepubliceerd op: 16-07-2008

Met zijn derde seizoenszege op de PGA Tour bewees de 47-jarige Kenny Perry nog lang niet versleten te zijn. De Longhitter uit Kentucky schreeft dit jaar al The Memorial en het Buick Open op zijn naam, en deed dit kunstje nog eens over in de John Deere Classic.

Met lange drives en goede putts leek Perry de hele ronde soepel op weg naar de zege, maar op de slothole liet de veteraan toch een steekje vallen. Een bogey bracht hem op een totaal van -16, waardoor een play off met Jay Williamson en Brad Adamonis nodig was.

Ervaring gaf vervolgens de doorslag, want de laatstgenoemden sloegen hun bal in het water, wat de weg vrijmaakte voor Perry. Een par was voor de routenier voldoende voor de overwinning en de cheque van ruim 750.000 dollar.

Hiermee kwam Perry op de Money List op een totaal van 4,3 miljoen dollar, waarmee hij na Tiger Woods opklom naar de tweede plaats.

Op het Brits Open zullen we de man in vorm overigens niet in actie zien. Volgens Perry past de Major niet in zijn schema en speelt hij liever op banen waar hij ‘een goede kans maakt'. In de Ryder Cup zullen we de Amerikaan echter zeker tegenkomen.

Bron: Golfsite.nl

<< ga een pagina terug