12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Nieuw magazine Golf etc. nu ook naar Vlaanderen

Gepubliceerd op: 07-04-2008

Golf etc. Magazine is door de Nederlandse golfer dusdanig goed ontvangen, dat de uitgever Waterfront Media Concepten heeft besloten om dit nieuwe Nederlandse golfmagazine per heden ook in Vlaanderen uit te brengen.

Met 50.000 actieve golfers is de golfsport ook in België enorm in opkomst. Het aanbod aan golftijdschriften in Vlaanderen is klein. De oplage van het magazine is zowel in Nederland als in België 15.000 stuks. Golf etc. is een onafhankelijk tijdschrift dat golf serieus neemt. Met een frisse, vrolijke en tikje eigenzinnige uitstraling valt het blad op tussen de traditionele golfmedia. Golf etc. is in abonnementsvorm en los in de winkel te verkrijgen.

Vlaanderen veroveren
Het nieuwe Golf etc. Magazine is in Nederland een groot succes. De eerste verkoopresultaten hebben alle verwachtingen overtroffen en het aantal abonnementen groeit gestaag. Door het succes in Nederland is vanaf heden het Golf etc. Magazine ook in het Vlaamse gedeelte van België verkrijgbaar. Met zo'n 50.000 actieve golfers is de golfsport in België enorm in opkomst. Met slechts 40 golfbanen, tegenover 158 golfbanen in Nederland, is in Vlaanderen de golfsport veel exclusiever dan in Nederland. Het aanbod aan golftijdschriften is er dan ook klein.

Hoofdredacteur Martin van Zaanen (35): ‘We zijn erg blij dat Golf etc. Magazine goed wordt ontvangen door het Nederlandse publiek. We merken dat er een behoefte bestaat aan onze diepte interviews, eigenzinnigheid en inhoudelijke onderwerpen die op een toegankelijke manier worden gebracht.

Nu gaan we hiermee de Vlaamse golfers veroveren!"
Golf etc. wil in Vlaanderen een bijdrage leveren aan de stimulans van de golfsport om deze groeiende sport in België toegankelijker maken.

Het Golf etc. team
Golf etc. Magazine is een initiatief van een viertal mensen die allen geboeid zijn door de golfsport en een gezamenlijke passie voor het uitgeversvak hebben: Milan Potuznik (56), reclameman in hart en nieren en uitgever van diverse magazines en publicaties. Harrie Jabroer (53), directeur van Waterfront Media Concepten in Rijswijk, die het blad uitgeeft. Paul Postma (45), de commerciële man met 20 jaar ervaring in de uitgeversbranche, waarvan de laatste 12 jaar in de golfbladen waaronder Golf2Day/Golfers Magazine/Golf Journaal en GolfNieuws. En tenslotte Martin van Zaanen (35), met meer dan 10 jaar ervaring als (sport)journalist van diverse bladen, waaronder het Veronica Magazine, Den Haag Centraal, The League en Het Golfblad.

Golf etc. verschijnt 6 keer per jaar in een oplage van 15.000 stuks per nummer. Golf etc. is in abonnementsvorm en los in de winkel te verkrijgen.

Voor meer informatie zie www.golfetc.nl

Bron: Golfnet

<< ga een pagina terug