12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

NGF en Conclusion werken samen

Gepubliceerd op: 24-04-2008

Er moeten nóg meer meisjes gaan golfen. Dat is de bedoeling van Girlzgolf. NGF-directeur Henk Heyster en directeur Erik Hallers van het Utrechtse bedrijf Conclusion hebben op de Kennemer een overeenkomst gesloten die tot doel heeft om samen meer meisjes aan het golfen te krijgen én te houden.

Met tal van activiteiten - die worden beschreven op de speciale website - moet golf voor meisjes nog aantrekkelijker worden.

NGF-bestuurslid Tone Velle keek tevreden toe hoe beide heren hun handtekening onder het contract zetten. ‘Er golfen wel steeds meer meisjes, maar dat aantal moet de komende jaren gewoon omhoog', zei ze. ‘Nu zijn het er ongeveer vierduizend en dat kunnen er gemakkelijk tienduizend zijn.'

Conclusion heefr dertig gespecialiseerde werkmaatschappijen in people business, die flexibel inspelen op de vraag van de markt. Het bedrijf werkt in projecten, biedt consultancy en levert professionals binnen de Business Solutions Human Capital, Communication, Organisation en Technology.
De werkmaatschappijen van Conclusion zijn actief in de Marktsegmenten Industry, Finance, Sociale Zekerheid en Zorg, Overheid en Non-profit.

Bron: Golfsite.nl 

<< ga een pagina terug