12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Kom ook naar de open dag van Golfbaan Delfland!

Gepubliceerd op: 01-04-2008

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om op een golfbaan een balletje te slaan? Wel eens uitgenodigd te gaan golfen, maar ervan afgezien omdat u dacht er niets van te kunnen? Of altijd al gewoon eens een keer een kijkje willen nemen op een golfbaan? Grijp dan nu uw kans en kom 5 april a.s. naar Golfbaan Delfland in Schipluiden.

In het kader van de Nationale Open Golfdag opent ook Golfbaan Delfland die dag namelijk haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met deze steeds populairder wordende sport en alles wat daarbij komt kijken. Jong/oud, groot/klein, man of vrouw, iedereen is van harte welkom. Natuurlijk kunt u alleen naar deze dag komen, maar u mag uiteraard ook familie, kennissen en/of vrienden meenemen.
Tijdens de open dag worden er tussen 12.00 uur en 16.00 uur diverse demonstraties gehouden, is er een informatieve rondleiding over de golfbaan en kunt u geheel kosteloos deelnemen aan diverse leerzame golfclinics. Speciaal voor de kleintjes is er zelfs een speciaal kidsprogramma samengesteld. Kortom, de open dag van Golfbaan Delfland is er voor alle leeftijden en heeft voor elk wat wils. Alle reden dus om zaterdag 5 april even langs te komen aan de Abtsrechtseweg 1 in Schipluiden. Oh ja, het gratis kopje koffie staat natuurlijk voor u klaar!

Meer informatie over de open dag van Golfbaan Delfland of de Nationale Open Golfdag vindt u op www.delflandgolf.nl of www.nationaleopengolfdag.nl

Bron: Nieuws.nl

<< ga een pagina terug