12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Jeugddag op Rijk van Nijmegen

Gepubliceerd op: 15-04-2008

Honderd jeugdleden van de golfbanen van Het Rijk hebben een geweldige golfdag gehad met Robert-Jan Derksen.

De dag werd op zaterdag 12 april georganiseerd op golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Tijdens deze dag heeft Derksen de jeugdleden alles vertelt over zijn leven op de Europese Tour. Maar een groot deel van de dag speelde zich af in de baan. Nederlands beste professional van 2007 speelde,samen met vier jeugdleden, enkele holes in de baan. Vervolgens kregen de jeugdleden instructie van Derksen en de homeprofessionals van Het Rijk Golfbanen. Er werden wedstrijdjes georganiseerd op de par-3 baan en de diverse oefenfaciliteiten.

Aan het einde van de dag werd er nog een dvd vertoond van de wedstrijden van Robert-Jan op de Europese Tour inclusief zijn overwinningen in Dubai en Madeira. De jeugdspelers van Het Rijk kregen ook nog de gelegenheid om vragen af te vuren op Robert-Jan Derksen.

Op 14-jarige leeftijd startte Robert-Jan Derksen met golfen op golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Zes jaar later speelde hij zijn eerste wedstrijd op de Europese Tour en vier jaar daarna behaalde hij de felbegeerde Europese Tourkaart. Robert-Jan Derksen zet zich graag in voor de jeugd en hij vindt deze dag van Het Rijk Golfbanen een goed initiatief om golf onder de jeugd te stimuleren.

Het Rijk Golfbanen doet in 2008 nog veel meer voor de jeugd. Er wordt een jeugdtour georganiseerd voor alle jeugdspelers van het Rijk en nieuwe jeugdspelers besparen in 2008 op het entreegeld.

Bron: Golfsite.nl

<< ga een pagina terug