12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Honderd golfers nodig

Gepubliceerd op: 05-04-2008

GEMERT-BAKEL - Golfclub Stippelberg heeft nog honderd leden nodig om het minimumaantal van 650 te halen. De club heeft tot dinsdag de tijd. De gemeente wil graag meewerken aan een nieuw aan te leggen golfbaan in Gemert-Bakel, maar eist dat er minimaal 650 leden zijn.

Secretaris Cees van Leest is ervan overtuigd dat het minimum voor de deadline gehaald wordt. "Dagelijks krijgen we zo'n dertig inschrijvingen binnen." Van Leest vertelt dat alle aangemelde geïnteresseerden afgelopen week een e-mail hebben ontvangen. "Daarin vragen we of ze hun voornemen om lid te worden om willen zetten in daadkracht", legt Van Leest uit. " Het is nou eenmaal zo dat mensen graag wachten tot het laatste moment."

Als mensen zich melden voor 7 april kan hun eenmalige korting oplopen tot 250 euro. Mocht de grens van 650 leden dinsdag niet bereikt zijn, dan trekt de gemeente Gemert-Bakel zich terug en gaat de golfbaan commercieel uitgebaat worden. "De plannen voor de golfbaan lopen dan wel vertraging op", vreest Van Leest.

Bron: Eindhovens dagblad

<< ga een pagina terug