12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Hans Blaauw, nieuwe algemeen directeur van Het Rijk Golfbanen

Gepubliceerd op: 03-09-2008

Groesbeek - Per 1 november 2008 treedt de heer H.A. (Hans) Blaauw als algemeen directeur in dienst van Het Rijk Golfbanen B.V. Hans Blaauw is op dit moment directeur van hotel- en congrescentrum Papendal, onderdeel van NOC*NSF. De heer Blaauw heeft ruime ervaring als leidinggevende in het bedrijfsleven, in onder andere de hospitality en leisure branche.Tevens heeft hij een aantal bestuursfuncties vervuld in overkoepelde organisaties.

De heer Blaauw zal als algemeen directeur leiding geven aan Het Rijk Golfbanen. Dit is de holding van Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook. Vier golfbanen met één gezicht, maar toch met elk een heel eigen identiteit. Het Rijk Golfbanen staat voor kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid.

Hans Blaauw volgt mevrouw C.P.E. (Jacqueline) Lambrechtse op. Jacqueline Lambrechtse is tot 1 januari 2009 lid van de directie. In 2009 zal zij als adviseur verbonden blijven aan Het Rijk Golfbanen. Zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de aanleg en ontwikkeling van golfbaan Het Rijk van Nijmegen. De laatste vijf jaar heeft Jacqueline Lambrechtse, als directielid veel tijd en aandacht besteed aan de uitbreiding van Het Rijk Golfbanen (Golfbaan Het Rijk van Nunspeet - 2003, Het Rijk van Margraten -2005 en Het Rijk van Sybrook - 2007). Begin 2009 wordt op feestelijke wijze afscheid van haar genomen in haar rol als directielid.

Bron: Golf.nl

<< ga een pagina terug