12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Groots tweedaags Pro-Am evenement op Golfbaan Spaarnwoude op 30 en 31 augustus

Gepubliceerd op: 26-08-2008

Bekende professionals zoals Ralph Miller, Robin Swane en John Woof, strijden om felbegeerde titel en prijzengeld Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus vindt er op Golfbaan Spaarnwoude een groot tweedaags Pro-Am evenement plaats voor golfprofessionals en amateurs.

De deelname van 44 teams maakt deze Pro-Am tot één van de grootste van Nederland. Op zondag 31 augustus is de finaledag met de beste 22 professionals en amateurs van de zaterdag. De beste 11 professionals strijden op de zondagmiddag in een shoot-out om prijzengeld. Toeschouwers zijn in de gelegenheid om golfprofessionals uit de top 50 van Nederland op de voet te volgen op de golfbaan. Ook een aantal die net op de KLM Open actief zijn geweest. Het weekend is er live muziek en kan men 's avonds barbecueën. Op de golfbaan zijn masseurs aanwezig, toont Mercedes Benz zijn nieuwste modellen en wordt de best geklede golfer verkozen. Het evenement is vrij toegankelijk voor het publiek.

Topgolfers van dichtbij volgen
Op zaterdag 30 augustus gaan op Golfbaan Spaarnwoude 44 Pro-Am teams, bestaande uit één professional en drie amateurs, vanaf 8.00 uur van start. Vervolgens golfen op zondag vanaf 8.30 uur de beste pro's en amateurs nog een wedstrijd, waarna de dag rond 15.00 uur wordt afgesloten met een shoot-out waarin de 11 beste pro's het tegen elkaar opnemen. Dirk A. van Oijen, voorzitter Pro-AM Shoot Out: "Het belooft weer een spectaculair Pro-Am evenement te worden op Golfbaan Spaanrwoude, waarbij alle toeschouwers kunnen genieten van golf op hoog niveau met als klapstuk de shoot-out op zondagmiddag. Het is voor toeschouwers een unieke mogelijkheid om van dichtbij de toppers van Nederland in actie te zien!".

De deelnemende professionals zijn o.a. Ralph Miller, Robin Swane en John Woof. Zij kunnen door een 'Hole in One' te slaan een auto winnen die beschikbaar wordt gesteld door Mercedes Benz. Voor het publiek is er live muziek en een BBQ. Verder toont Mercedes Benz de nieuwste automodellen en is er een verkiezing voor "De best geklede Golfer". Het evenement is vrij toegankelijk voor het publiek. Voor het volledige programma zie www.golfbaanspaarnwoude.nl

Over Golfbaan Spaarnwoude
Met 66 holes, verdeeld over zeven banen is Golfbaan Spaarnwoude de grootste golfbaan van Europa. Doordat Golfbaan Spaarnwoude een openbare baan is, kan iedereen profiteren van de riante speeloppervlakte. Jaarlijks verwelkomt Golfbaan Spaarnwoude zo'n 350.000 mensen. Golfbaan Spaarnwoude staat tevens bekend als een full-service evenementenlocatie, ideaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten, vergaderingen en (zakelijke) borrels. Gecombineerd met een golfclinic biedt Golfbaan Spaarnwoude hiermee een compleet (golf)dagje uit.

Over GMG
Golfbaan Spaarnwoude is onderdeel van de Golf Management Group. GMG is opgericht in 2003 door Egbert Mulder en Bob Hodde met als doel het ontwikkelen en exploiteren van golfbanen in diverse Europese landen. Kenmerkend voor de 'GMG aanpak' is de hoge kwaliteit van golfbaanontwerp en serviceverlening aan de moderne veeleisende golfer. Zowel verenigingsgolfers, greenfeespelers als het bedrijfsleven voelen zich prima thuis op de GMG golfbanen.

Bron: Golfnet.nl

<< ga een pagina terug