12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

De leukste golf games

Golf is al een geruime tijd een zeer geliefde sport en de populariteit zal waarschijnlijk alleen nog maar toenemen in de toekomst. Ben jij de nieuwe Tiger Woods of Rory Mcllroy? Test dan je vaardigheden uit met de leukste golf games! Hier op 12playgolf.nl tref je namelijk een aantal zeer plezierige spellen. Als echte golf liefhebber moet u deze spellen geheid uitproberen! Ook voor beginners zijn de games ook zeker aan te raden. Op deze manier kun je beter wennen aan alle elementen die een belangrijke rol spelen bij de golfsport. Enkele aanraders zijn de spellen: 3D Champion Golf en Flash Golf.

Golfgame 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfgames 14
12 Hole Christmas golf game 12 Hole Christmas golf game
Dit is een eenvoudige game. Eigenlijk meer een soort midget golf game en zeer makkelijk om te spelen. Verder heeft het eigenlijk niets met Kerst te maken.
Speel de game »
24-7 mini golf 24-7 mini golf
Een 18 holes midget golf achtige game. Leuk en fris vormgegeven en qua niveau goed te spelen. De holes zijn afwisselend en uitdagend.
Speel de game »
3D Champion golf game 3D Champion golf game
Qua vormgeving is deze game een beetje eenvoudig maar qua speelelement is deze game zeer uitdagend. 3D champion golf bestaat uit 18 holes.
Speel de game »
Driving Mad Driving Mad
Een lastig game met veel uitdaging. Het is moeilijk om alle holes uit te spelen binnen de gestelde tijd. Met deze game ben je wel even zoet.
Speel de game »
Everybody's mini golf game Everybody's mini golf game
Grappige, maar eenvoudige golf game. Wel erg mooi vormgegeven. Raak met je muis het balletje aan en bepaal de hoek en de snelheid. Erg gevarieƫrd que obstakels.
Speel de game »
Volgende Laatste