12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfplaza breidt steeds verder uit, vijfde filiaal geopend!

Gepubliceerd op: 08-04-2008

Bijna 15 jaar geleden startte de familie Wagemakers in Eindhoven met Habbekrats. Enkele jaren later werd een tweede vestiging in Best geopend en de naam Habbekrats veranderde in GolfplazA. Klanten vanuit heel Nederland bezochten de winkels. De familie Wagemakers besloot de reisafstand voor haar klanten te verkleinen en opende een vestiging in Rijswijk.

De laagste prijzen, de grootste merken en personeel met gedegen kennis van zaken; voor dit unieke concept bleek ruimte genoeg om een vierde vestiging in Utrecht te openen. Op 1 april 2008 is het tijd voor de vijfde vestiging, ditmaal op Golfbaan de Gulbergen.

Op een prachtige locatie in Mierlo opende Golfplaza op 2 april wederom haar deuren. Deze winkel on course heeft een zeer ruim assortiment. De allernieuwste producten, zoals de hybride clubs die vandaag de dag enorm populair zijn, zijn bij GolfplazA Gulbergen op voorraad en klaar om uit te proberen op de drivingrange. Ook heeft GolfplazA hier de mogelijkheid om complete demodagen te organiseren met alle topmerken.

Golfclub De Gulbergen is met haar 1.225 leden een van de grotere golfverenigingen van Nederland. De in 1990 opgerichte vereniging heeft nu de beschikking over een uitdagende 18 holes par 71 baan (lengte 5.653 meter) en de 9 holes par 58 Old Course baan (lengte 2.560 meter). De leden van de vereniging kunnen ook gebruik maken van uitgebreide oefenfaciliteiten.

Deze uitdagende banen, evenals de Old Course baan, worden gekenmerkt door de vele waterhindernissen met aflopende oevers. De Sprookjesbaan heeft enkele holes waarvan de afslagen ops 'de berg' gelegen zijn. Met recht worden deze holes als lastig maar tevens als uniek ervaren.

Eigenaar Ger Wagemakers: "Een bijkomend voordeel voor onze klanten is dat we door de uitbreiding op de Gulbergen nog beter in staat zijn om scherpe prijzen te berekenen. Al vanaf de eerste winkel zijn de prijzen van onze producten 15-50% lager dan de prijzen van onze concurrenten. Omdat Golf plazA in Nederland de grootste verkoper op het gebied van golfproducten is, kopen we in grote aantallen in. Qua inkoop behoren we inmiddels tot de Top-5 van heel Europa! Daarnaast kopen we direct in bij fabrikanten. Er zitten geen tussenschakels tussen die er ook nog iets aan moeten verdienen. Dat voordeel berekenen we rechtstreeks door aan onze klanten. Daardoor kunnen we met een gerust hart een prijsgarantie op al onze producten afgeven. We weten zeker dat onze prijs de laagste is."

Hoewel men tegenwoordig bijvoorbeeld bij supermarkten terecht kan voor laaggeprijsde golfaanbiedingen, is er wel degelijk een duidelijk verschil. De goedkope sets hebben meestal zinken koppen die snel afbreken en waar dan geen garantie op zit. Ook krijg je er geen advies. Een juiste golfset koopt u bij GolfplazA voor dezelfde prijs. Bij Golfplaza staat de klanttevredenheid centraal. Alle medewerkers zijn deskundig opgeleid en bezoeken regelmatig de fabrikanten om hun productkennis up-to-date te houden. Ger Wagemakers: "Onze werknemers hebben niet alleen affiniteit met de golfsport maar ze beschikken over gedegen kennis en weten dat ook over te dragen. GolfplazA heeft 45 werknemers in dienst, waarvan er maar liefst tien single-handicappers zijn."

De vijfde winkel van GolfplazA op golfbaan de Gulbergen is overigens zeker niet de laatste. Een volgende GolfplazA staat alweer op de planning. Momenteel is de directie aan het onderzoeken welke plaats geschikt is voor een zesde vestiging.

 

Bron: Golfnet << ga een pagina terug