12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbanen in Zuid Holland

Golfbaan 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfbanen 19

 

BurgGolf Zoetermeer BurgGolf Zoetermeer
Het clubhuis van BurgGolf Zoetermeer biedt onderdak aan groepen tot 200 personen. De smaakvolle inrichting zorgt voor een intieme sfeer. Het clubhuis is voorzien van alle gemakken die de golfer dienen… lees meer »

 

Golf Centrum Noordwijk Golf Centrum Noordwijk
Wind en water zijn de kernwoorden op de 9 holes par-3 baan van Golf Centrum Noordwijk. Twee eigenschappen die de baan voor zowel beginnende spelers als lage handicappers tot een uitdaging maken. Veran… lees meer »

 

Golfbaan Crayestein Golfbaan Crayestein
De eerste vier holes liggen in een Engels parklandschap. Daar wordt de speler ook niet verrast door water. Dat de baan aan de rand van de Biesbosch ligt is duidelijk te zien bij hole 5-9. Daarna komen… lees meer »

 

Golfbaan de Rottebergen Golfbaan de Rottebergen
Het terrein van Golfbaan de Rottebergen beslaat zo'n 60 hectare waarvan een groot deel bestaat uit struiken, volwassen bos en fraaie vijverpartijen. De totale lengte van de baan is 5590 meter, par 71.… lees meer »

 

Golfbaan Delfland Golfbaan Delfland
De 18 holes Championship Course van Golfbaan Delfland is een baan die spelers van elke handicap een uitdaging vinden. Deze fraaie par 72 wedstrijdbaan, met een totale lengte van 5835 meter, is opgebou… lees meer »

 

Volgende Laatste
.