12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbanen in Utrecht

Golfbaan 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfbanen 10

 

Doornse Golf Club Doornse Golf Club
De vorm van de huidige golfbaan is ontstaan in 1996. Sindsdien kan er op een complete, compacte, maar vooral uitdagende 9-holes par 3 baan gespeeld worden. De baan is aangelegd op een geaccidenteerd … lees meer »

 

Golfbaan Amelisweerd Golfbaan Amelisweerd
De golfbaan is ontworpen door Gerard Jol en ligt vlak buiten de stad Utrecht, naast het natuurgebied Amelisweerd. Het aanplanten van ruim 1000 nieuwe bomen tezamen met alle oude bomen maken van deze g… lees meer »

 

Golfclub 't Jagerspaadje Golfclub 't Jagerspaadje
De golfbaan is nu gelegen aan de Beresteinseweg te Hilversum. Het is een 9 holes baan met drie par vier en zes par drie holes. De baan heeft een lengte van 2770 m en is qualifying voor het verkrijgen … lees meer »

 

Golfclub Anderstein Golfclub Anderstein
Bomen, diverse heesters en water: enkele karakteristieke elementen die golfers tijdens het spelen van een ronde op Golfclub Anderstein regelmatig zullen tegenkomen. Een uitgebreide flora en fauna maak… lees meer »

 

Golfclub De Haar Golfclub De Haar
De 9-holes parkbaan werd in 1974 aangelegd door Frank Pennink in het Zuiderpark van kasteel De Haar en wordt qua natuurschoon als zeer mooi omschreven. De begroeiïng van de baan bestaat uit eiken, … lees meer »

 

Volgende Laatste
.