12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbanen in Overijssel

Golfbaan 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfbanen 7

 

Golf en Country Club Hooge Graven Golf en Country Club Hooge Graven
Even ten noorden van het stadje Ommen, in de buurtschap Arrien en gelegen aan de rand van het Ommerbos, treft u het golfterrein van de Golf & Country Club "Hooge Graven" aan. Vanaf het parkeerterrein … lees meer »

 

Golf- en Countryclub 't Sybrook Golf- en Countryclub 't Sybrook
Als golfliefhebber bent u op de baan van 't Sybrook op het juiste adres voor het spelen van een rondje golf. De golfbaan is gesitueerd op een deel van een oud landgoed. Bij de aanleg van de baan is er… lees meer »

 

Golfclub Driene Golfclub Driene
In het prachtige Twentse coulissenlandschap ligt de bijna een eeuw oude golfbaan van de Golfclub Driene. Deze mooie negen holes baan behoort tot de top 10 van Nederland. Opmerkelijk zijn de fantastis… lees meer »

 

Golfclub Zwolle Golfclub Zwolle
De Golfclub Zwolle werd opgericht in 1985. De eerste 9 holes werden geopend in 1995 en op deze nieuwe locatie nabij de Wijthmerplas ten zuiden van Zwolle werden daarna binnen 10 jaar zowel een prachti… lees meer »

 

Haakbergse golfclub het Langeloo Haakbergse golfclub het Langeloo
Het Langeloo is een prachtig aangelegde 6-holes par drie baan gelegen in het buitengebied van Haaksbergen. Het is een parkbaan met holes die variëren tussen de 85 en 140 meter waardoor men het gevo… lees meer »

 

Volgende Laatste
.