12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbanen in Noord Holland

Golfbaan 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfbanen 26

 

Amsterdam Old Course Amsterdam Old Course
Op deze plek bevond zich vanaf 1934 een 18-holes golfbaan. In 1990 sneuvelen negen van de achttien holes, om ruimte te bieden aan het trein- en metrostation Duivendrecht. Vervolgens is de Utrechtboog,… lees meer »

 

Beemster Vrederust Beemster Vrederust
Bij Golfbaan Vrederust kunt u terecht voor méér dan alleen een gezellig partijtje golf. In het weidse Middenbeemster treft u namelijk naast een 9-holes golfbaan par 64, ook de mogelijkheden aan … lees meer »

 

BurgGolf Purmerend BurgGolf Purmerend
Het clubhuis van BurgGolf Purmerend is gehuisvest in Hampshire Hotel Waterland. In het ronde gebouw treffen we kleedkamers, een gastenkleedkamer, het 'Clubhouse' en de BurgGolfshop aan. De laatste is … lees meer »

 

De Amsterdamse Golfclub De Amsterdamse Golfclub
De Amsterdamse Golf Club (AGC) wordt in 1934 opgericht. Eindelijk had Amsterdam haar eigen golfbaan. In het kader van de Spoorwerken Amsterdam Oost van de Nederlandse Spoorwegen ontstond een spoorwegl… lees meer »

 

De Kennemer Golf en Country Club De Kennemer Golf en Country Club
De Kennemer Golf & Country Club is opgericht in 1910. De golfbaan is een 27 holes links course, en ligt ongeveer 1,5 kilometer van de zee. De Kennemer is een van de top honderd banen in Europa.… lees meer »

 

Volgende Laatste
.