12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbanen in Limburg

Golfbaan 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfbanen 14

 

Burggolf Golf en Country Club Herkenbosch Burggolf Golf en Country Club Herkenbosch
BurgGolf Herkenbosch is de thuisbasis voor G&CC Herkenbosch. De vereniging organiseert voor de leden gedurende het hele jaar wedstrijden. De vereniging is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van… lees meer »

 

de Golfhorst de Golfhorst
In het hartje van de Peel ligt de Golfhorst, daar waar gezelligheid en golfen hand in hand gaan. Ons golfcomplex bestaat uit een volwaardige 18 holes baan, een 9 holes par3 baan en 9 holes clinic baan… lees meer »

 

De peelse golf De peelse golf
Onder de naam Golfvereniging De Maasduinen is onze vereniging in 1991 opgericht. Enkele jaren is gespeeld op een elders gelegen 9 holes baan en in 1995 is een nieuwe 18 holes par 72 baan gerealiseerd … lees meer »

 

De zuid limburgse golf en country club De zuid limburgse golf en country club
De baan is de hoogst gelegen golfbaan van Nederland met, prachtige vergezichten over het heuvelland. Het gebied van het Schweiberger- en Kruisbos heeft een rijke en gevarïeerde flora en fauna en ma… lees meer »

 

Golf Club Roobeek Golf Club Roobeek
Golf Club Roobeek is schitterend gelegen in landgoed de Hamert te Wellerlooi. Omgeven door bos, op een steenworp afstand van het thermaalbad Arcen en de beroemde kasteeltuinen. In dit prachtige Limbur… lees meer »

 

Volgende Laatste
.