12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbanen in Gelderland

Golfbaan 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfbanen 18

 

Burggolf Wijchen Burggolf Wijchen
Het clubhuis van BurgGolf Wijchen is veruit het meest landelijke van alle BurgGolf clubhuizen. De buitenzijde, met rieten dak, verraadt echter niet de functionaliteit van dit eigentijdse gebouw. Het s… lees meer »

 

De Hattemse Golf en Country Club De Hattemse Golf en Country Club
De baan van de Hattemse dateert van 1930 naar een ontwerp van G.M. del Court van Krimpen. Slechts 1 van de oorspronkelijke 9 holes is ooit verlegd, hetgeen veelzeggend is voor de kwaliteit van het ont… lees meer »

 

De Scherpenbergh Golfclub De Scherpenbergh Golfclub
De Scherpenbergh beschikt over een volwaardige 18 holes baan. Naast deze baan is er een kleine baan, Rondje Business genaamd, die bestaat uit 9 holes met lengtes van 40 meter tot 60 meter. Speciaal vo… lees meer »

 

Edese Golf club Edese Golf club
De baan heeft 18 holes en ligt op een stuwwal / droogdallandschap in een open parklandschap, omringd door bossen. Er is geen water. In het voorjaar bloeien de krentenstruiken, in augustus de heide. In… lees meer »

 

Engelenburg Golf en Countryclub Engelenburg Golf en Countryclub
De golffaciliteiten van Kasteel Landgoed "Engelenburg" bestaan uit: Een driving-range met een groot aantal overdekte afslagplaatsen. Deze fraai gelegen driving-range, grotendeels omsloten door oude mu… lees meer »

 

Volgende Laatste
.