12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbanen in Friesland

Golfbaan 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfbanen 6

 

Golfclub Gaasterland Golfclub Gaasterland
Onze fraaie 9-holes golfbaan, plus een 3-tal oefenholes, een drivingrange met oefenbunker, een puttinggreen en niet te vergeten het in Scandinavische stijl gebouwde clubhuis, waar het na afloop goed t… lees meer »

 

Golf en Country Club Lauswolt Golf en Country Club Lauswolt
Bij golfen is de ambiance voor een heel belangrijk deel bepalend voor de sfeer waarin deze sport wordt beoefend. Golfen op Lauswolt is dan ook in geen enkel opzicht te vergelijken met golfen elders. … lees meer »

 

Golfbaan Heidemeer Golfbaan Heidemeer
Golfbaan Heidemeer is een zeer uitdagende park- en bosbaan gesitueerd in zuidelijk Heerenveen, naast schaatstempel Thialf. Deze uiterst gevarieerde baan begint en eindigt in villawijk Heidemeer. De ov… lees meer »

 

Golfclub de Hildenberg Golfclub de Hildenberg
Op het terrein van Buitenplaats De Hildenberg te Appelscha bevindt zich een commerciële golfbaan. Golfclub De Hildenberg is de vereniging die gebruik maakt van deze 9-holes B-status golfbaan. Qua… lees meer »

 

Golfvereniging Ameland Golfvereniging Ameland
Op de Waddendiamant ligt een 9-holes linksbaan midden in de natuur. Naast deze wedstrijdbaan beschikt golfvereniging Ameland ook over diverse oefenfaciliteiten zoals een 9 holes par 3 baan, driving ra… lees meer »

 

Volgende Laatste
.