12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbanen in Flevoland

Golfbaan 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfbanen 6

 

Golfclub Almeerderhout Golfclub Almeerderhout
De vereniging 'Golfclub Almeerderhout' werd opgericht op 13 juni 1986. Het eerste bestuur van de vereniging werd gevormd door: E.P. Citroen (voorzitter), J.M.M van Donselaar (secretaris) en G.J. Swart… lees meer »

 

Golfclub Dorhout Mees Golfclub Dorhout Mees
Golfclub Dorhout Mees is op 4 januari 1995 gestart, nadat enkele tientallen golfers regelmatig op de toenmalige 9-holes golfbaan van Dorhout Mees speelden. In het barre, edoch fraaie landschap op de b… lees meer »

 

Golfclub Flevoland Golfclub Flevoland
Golfclub Flevoland maakt gebruik van het golfcomplex van het Golf Event Center in Lelystad. Hier zijn twee banen, een 18 holes baan en een 9 holes par-3 baan.… lees meer »

 

Golfclub Zeewolde Golfclub Zeewolde
Golfclub Zeewolde heeft de beschikking over 36 holes; 27 holes die gespeeld kunnen worden in 3 luscombinaties en een kwalitatief hoge 9 holes Compact Course (met enkele par 4 holes). De baan heeft een… lees meer »

 

Golfpark Rutten Golfpark Rutten
Golfen op onze 18-holes korte golfbaan. Dé manier om met het hele gezin te ontspannen en actief bezig te zijn in de buitenlucht! De 18 holes zijn op speelse wijze aangelegd op 4 ha voormalig akkerb… lees meer »

 

Volgende Laatste
.