12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbanen in Drenthe

Golfbaan 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfbanen 10

 

Burggolf Emmen Burggolf Emmen
Dit golfcomplex in het zuidoosten van Drenthe is geopend in 2006 en biedt 9 holes, een driving range, oefengreens en een clubhuis met restaurant Magnolia’s. … lees meer »

 

Country Golf Ees Country Golf Ees
Bij Country Golf Ees kunt u heerlijk ontspannen in de buitenlucht en afsluitend nagenieten in "Hole 19" met prachtig uitzicht op de baan en omgeving. Wat dacht u van een heerlijke warme chocolademelk … lees meer »

 

Drentsche Golf en Country Club Drentsche Golf en Country Club
In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Met een 27 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan, is de Drentsche Golf & Country … lees meer »

 

Drentse Golfclub De Gelpenberg Drentse Golfclub De Gelpenberg
De baan van de Drentse Golfclub "De Gelpenberg" is een van de mooiste golfbanen in Noord-Nederland. Er wordt aan vele randvoorwaarden voor topgolf voldaan: een fraaie 18-holes golfbaan, ruime oefenfac… lees meer »

 

Golf Club Havelte Golf Club Havelte
In Zuidwest-Drenthe, tussen de dorpskernen Havelte en Uffelte, Gemeente Westerveld, grenzend aan het natuurgebied "Het Uffelterzand", ligt de mooie 18-holes baan met A-status van de Golf Club Havelte,… lees meer »

 

Volgende Laatste
.