12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbanen in Brabant

Golfbaan 1 tot en met 5 Totaal aantal gevonden golfbanen 27

 

Burggolf Golfclub Gendersteyn Burggolf Golfclub Gendersteyn
Centraal gelegen op een heuvel ligt het clubhuis met groot zonneterras en met uitzicht op een groot deel van de course. Vlakbij het clubhuis ligt ook een afgeschermd parkeerterrein. Onder het genot va… lees meer »

 

BurgGolf Golfclub Haverleij BurgGolf Golfclub Haverleij
Het nieuwe clubhuis van BurgGolf Haverleij Den Bosch is in september 2003 officieel geopend. Het clubhuis is gelegen in het plan Haverleij, wat betekent dat het temidden van woonkastelen gevestigd is.… lees meer »

 

Company Club De Hooge Vorssel Company Club De Hooge Vorssel
De aantrekkelijk golfbaan van Company Club De Hooge Vorssel is een 9-holes Championship Course, gelegen temidden van een bosrijke omgeving. Het is een uitstekend onderhouden baan van hoog niveau met e… lees meer »

 

De golfbaan Wouwse Plantage De golfbaan Wouwse Plantage
De baan van Golfclub Wouwse Plantage is gelegen aan de rand van het landgoed Wouwse Plantage, een bosrijk natuurgebied in een typisch gevariëerd Brabants Landschap. Hier werd in 1979 begonnen met d… lees meer »

 

Golf en Country Course Sint-Oedenrode Golf en Country Course Sint-Oedenrode
Golf & Country Course Sint-Oedenrode, beter bekend als Golfbaan "De Schoot", is een rustige, landelijk gelegen golfbaan in ons Brabantse land. Het onderscheidt zich door de spreekwoordelijke Brabantse… lees meer »

 

Volgende Laatste
.