12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golfbaan achter camping Beusink in Lievelde

Gepubliceerd op: 14-07-2008

LIEVELDE - Recreatie Beusink aan de Lievelderweg gaat uitbreiden. De gemeenteraad van Oost Gelre is tijdens de laatstgehouden vergadering akkoord gegaan met herziening van het bestemmingsplan. De bestaande loopstal wordt verbouwd tot een nieuwe, luxe groepsaccommodatie waar 130 personen in gescheiden slaapkamers kunnen overnachten, de minicamping wordt een reguliere camping en er komen een golfterrein en horeca-activiteiten.

Het is de bedoeling dat de plannen van eigenaar Jeroen Beusink en zijn vriendin Désirée in april 2009 zijn uitgevoerd. Jeroen Beusink: "Recreatie is mensen vermaken. Met deze herziening hebben wij de mogelijkheid onze gasten een totaalpakket aan te bieden. Wij zijn hier ontzettend blij mee en kijken uit naar deze nieuwe kwaliteitsimpuls."

De huidige authentieke kampeerboerderij biedt de mogelijkheid om bedrijfsborrels en familiefeestjes te geven. Beusink: "De groepsaccommodatie is het belangrijkste deel van ons bedrijf. Verenigingen, families en bedrijven die boeken omdat ze vermaakt willen worden. Daarvoor hebben we diverse arrangementen, beschikken we over sport- en spelmaterialen en hebben we 'Boerenpret', een gezelschapsspel met tien hilarische spellen die de winnaar de titel 'Boer' of 'Boerin van de Dag' oplevert. Met het schenken van een drankje maken wij het verblijf compleet. Daarnaast gebruiken we de directe omgeving als trekpleister."

In de toekomst laat Beusink op de omliggende gronden een golfterrein realiseren. Met een abonnement kan daar het hele jaar golf worden gespeeld. De golfbaan waarvan het aantal holes (hindernissen) nog niet vastligt, komt op het terrein achter de camping waar nu nog mais groeit.

De huidige minicamping met vijftien staanplaatsen wordt uitgebreid naar vijftig plekken. De camping komt midden op het terrein, de golfbaan ligt er als een lus omheen en fungeert met waterpartijen en groen als een natuurlijke afscheiding. Beusink: "Lievelde krijgt daardoor een mooie ontsluiting. We zijn al sinds 1998 bezig met uitbreidingsplannen. Door milieuregels zaten we klem. In goede samenwerking met de gemeente en door de nieuwe wetgeving heeft men met onze plannen kunnen instemmen."

Bron: de ondernemer

<< ga een pagina terug