12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Woods laat zich gelijk vooraan zien op Buick Invitational

Gepubliceerd op: 25-01-2008

Tiger Woods speelt zijn eerste toernooi van het seizoen en laat zich direct vooraan zien. De Amerikaanse nummer één van de wereld won de afgelopen drie editie van het Buick Invitational en heeft een goede uitgangspositie voor een vierde eindzege op rij. Met 67 slagen op de eerste achttien holes kwam hij uit op vijf slagen onder par. Daarmee is hij gedeeld derde, met onder meer de Zuid-Afrikaan Rory Sabbatini en Stuart Appleby uit Australië.

Aan de leiding gaat de Amerikaan Troy Matteson. Met zeven slagen onder par heeft hij één slag voorsprong op zijn landgenoot Brad Adamonis en twee op onder meer Woods. De beste Europeanen zijn Mathias Gronberg en Carl Pettersson. De twee Zweden staan op een gedeelde éénentwintigste plaats met een ronde van zeventig. Ook Phil Mickelson liet een ronde van twee onder par. Hij was de afgelopen periode ziek en twijfelde of hij fit genoeg was om te spelen.

Woods liep vandaag de Zuiderlijke banen af van de Torrey Pines in San Diego. Hier wordt later dit jaar ook de US Open afgewerkt en mede daarom is het een ideaal voorbereidingstoernooi voor Tiger richting de grote toernooi van dit jaar.

Bron: Sporttribune 

<< ga een pagina terug