12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Vrij weekend voor Van der Graaff

Gepubliceerd op: 01-02-2008

Na 36 holes is het MFS Australian Open voor Marjet van der Graaff voorbij. Twee omlopen in de tachtig waren lang niet goed genoeg voor een plaats in het weekend.

Misschien waren het de naweeën van de lange vlucht, misschien is het de omschakeling naar professioneel golf; duidelijk is dat de speelster van Golf Team Holland haar draai nog niet heeft gevonden op de Ladies European Tour. Na de teleurstellende 82 van de eerste dag, leverde ze op de tweede dag een weinig betere 81 op de mat. Met een totaal van +17 miste ze ruim de op +8 liggende cut.

Veel vrije tijd zal het Van der Graaff overigens niet opleveren. Ze blijft in Australië en reist na het weekend af naar Queensland, waar ze volgend weekend meespeelt in het ANZ Ladies Masters.

De leiding is met een totaal van -5 in handen van de Australische amateur Kristie Smith. De 19-jarige maakte, met haar vader op de tas, vijf birdies en twee bogeys, en was daarmee een van de drie speelsters met een score in de zestig. Het is overigens niet voor het eerst dat Smith het goed doet; vorig jaar eindigde ze op de 25e plaats.

Kort achter Smith staan twee Koreaanse dames, Shin en Park, met een totaal van -3. Beide Aziaten hebben op hun beurt weer een slag voorsprong op titelverdedigster en favoriet Karrie Webb.

Bron: NGF 

<< ga een pagina terug