12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

5 GB harde schijf ruimte nodig voor Everybody's Golf

Gepubliceerd op: 08-02-2008

Het golfspel Everybody's Golf, dat voor de PlayStation 3 zal verschijnen, zal naar verwachting vijf gigabyte ruimte gaan innemen op de harde schijf. Dit betekent dat een installatie hiervan, op je harde schijf, enige tijd in beslag zal nemen.

Vandaag werd bekend dat dit golfspel, met de typisch Japanse personages, naar alle waarschijnlijkheid vijf gigabyte ruimte op de harde schijf van de PlayStation 3 zal gaan innemen. Na Devil May Cry 4 wordt dit de tweede PlayStation 3 game die een dergelijke hoeveelheid ruimte nodig heeft.

Het is voor PlayStation 3 eigenaren niet te hopen dat alle games een dergelijke hoeveelheid ruimte nodig hebben, gezien je harde schijf dan snel vol zal zitten. Aan de andere kant betekent een groter gebruik van schijfruimte vaak een beter en voornamelijk sneller spel. Voorlopig moeten we nog even wachten op de release van Everybody's Golf: World Tour, die in Nederland ergens in 2008 moet uitkomen. Gamers in de Verenigde Staten kunnen eind maart al met de game aan de slag.

Bron: XGN << ga een pagina terug