12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Gant golf trophy 2008

Gepubliceerd op: 08-02-2008

Vanwege het succes van afgelopen jaren organiseert het lifestyle merk GANT dit jaar wederom de GANT GOLF TROPHY. Onder de slogan "your sport, your life, your style, your trophy" zal vanaf half juli worden gestreden om de inmiddels prestigieuze Trophy.

De GANT GOLF TROPHY kent 6 exclusieve voorrondes verspreid over Nederland. De wedstrijden worden gespeeld op basis van Greensome Strokeplay over 18 holes. De winnaars van elke handicap categorie kwalificeren zich voor de exclusieve finale. Deze wordt gehouden op de Goyer Golf & Country Club op 29 september 2008.

"De GANT Golf Trophy 2007 is een groot succes geweest, getuige de enorme belangstelling en het enthousiasme van de deelnemers. De geheel verzorgde dag, de sfeer, de setting, de organisatie en niet op de laatste plaats natuurlijk het golfen zelf, zorgen voor een golfevenement vol beleving zoals wij dat voor ogen hebben. Prioriteit is dat men aan het einde van de dag met een tevreden, voldaan en positief gevoel huiswaarts keert. Ook wanneer de resultaten te wensen overlaten. Wij denken dat ons dat lukt. Vandaar dat de beslissing de GANT Golf Trophy in 2008 wederom te organiseren niet zo moeilijk is geweest," aldus Frank van Hall, marketingmanager van de Fashion Concept Group.

De voorrondes van de GANT GOLF TROPHY worden gespeeld in de periode vanaf half juli tot en met half september. De banen welke o.a. worden aangedaan zijn de Rosendaelsche Golfclub, Golfclub Broekpolder, Rijk van Nunspeet, Kennemer Golf & Country Club, Rijk van Sybrook. De deelnemers ontvangen op de wedstrijddag de GANT tournament polo en kunnen genieten van een verzorgde dag inclusief verrassend diner.

De organisatie van dit evenement is in handen van ROCC InterActiemarketing. Meer informatie en inschrijvingen via www.gantgolf.nl. Vanaf donderdag 21 februari staat de site online voor actuele informatie en inschrijving.

GANT is een internationaal lifestyle merk dat Amerikaanse casualness combineert met Europese elegantie. Vandaag de dag wordt GANT verkocht in 74 landen door meer dan 300 GANT stores en een veelvoud aan geselecteerde multibrand stores. De Fashion Concept Group is de importeur van het merk GANT in de Benelux.

Bron: Golfnet

<< ga een pagina terug