12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Golf - Terugblik Amsterdam Golf 2008

Gepubliceerd op: 21-03-2008

Jet Bussemaker opende tezamen met Nienke Nijenhuis Amsterdam Golf 2008. Ruim 15.000 bezoekers en een totaal aantal van 150 standhouders hadden tal van golfgerelateerde artikelen, diensten en activiteiten aan te bieden aan de aanwezigegolfliefhebbers. Op vrijdag gaven Phil Allen (coach van Joost Luiten) en topamateur Darius van Driel masterclasses.

Op zaterdag gaf de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten (NGG) demonstraties en vonden de kwalificatierondes plaats voor de finales van het Longdrivers Indoor Championship op zondag voor zowel de profs als de amateurs. Op zondag was er ook een afvalrace voor profs, de Pro's Challange, werd de Amsterdam Golf Award uitgereikt en kreeg de kinderafdeling van het Leids Universitair Medisch Centrum een simulator cadeau.

Joost zorgde weer voor overvolle tribunes en stond 9 keer garant voor wervelende Golftrickshows met speciaal voor deze gelegenheid vernieuwde elementen. Interactief en ondersteund door geweldige muziek heeft hij de beginnende en gevorderde golfer versteld doen staan van zijn kunsten. Speciaal uit Oostenrijk was de heer Jens Demetz, hotelmanager van het hotel Princess Bergfrieden aanwezig om de vrijwilligsters een Princess fohn of krulborstel uit te reiken. Dit als troost voor het gebruik van de helm tijdens het slaan met de tuinslang! Jens kwam natuurlijk eveneens om de golfweken met Joost te promoten. Tijdens deze golfweken verblijft men in het Hotel Princess Bergfrieden te Seefeld in Oostenrijk.

Wij kijken met plezier terug op Amsterdam Golf 2008. Tijdens elke show van Joost waren de tribunes meer dan vol. Het publiek was meer dan enthousiast en de stemming op de beurs perfect! Op naar Amsterdam Golf 2009!

Bron: Sportnieuws

<< ga een pagina terug