12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Garcia afgetroefd

Gepubliceerd op:

Weer greep de Spanjaard naast een hoofdprijs. Hij verloor in de eerste ronde van de play-offs van Vijay Singh. Het met zeven miljoen dollar gedoteerde Barclays Championship op de baan van Ridgewood opende een reeks van vier play-off toernooien. Eind september maken de beste dertig overgebleven spelers uit wie Tiger Woods als winnaar van de FedEx Cup opvolgt.

Vijay Singh zette op de parkbaan in New Jersey - vlakbij Manhattan - een stap in de goede richting door zijn tweede zege van het seizoen en de 33ste van zijn carriere op de US Tour te behalen. De 45-jarig Fijiër nam de eerste plaats op de FedEx Rankings over van Woods, die tot volgend voorjaar is uitgeschakeld.

Singh had wel een play-off nodig om het Barclays Championship te winnen. Net als Sergio Garcia en outsider Kevin Sutherland was hij op een totaal van 276 (-8) geeindigd. Vijay Singh won het toernooi op de tweede extra hole met een vrij eenvoudige birdie.

De beste 120 spelers van de FedEx Rankings hebben zich geplaatst voor het Deutsche Bank Championship, dat aanstaande vrijdag in Boston begint.

Bron: Golfsite.nl

<< ga een pagina terug