12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

European Tour en Challenge Tour deze week met veel Nederlanders

Gepubliceerd op: 05-03-2008

De European Tour is deze week in Maleisië voor het Maybank Malaysian Open dat gespeeld wordt op de Kota Permai Golf Club in Kuala Lumpur. Twee Nederlanders zijn al zeker van een starttijd, namelijk Robert-Jan Derksen en Maarten Lafeber.

Joost Luiten staat eerste reserve dus mocht er iemand alsnog uitvallen dan zit hij ook in het toernooi. De Zweed Peter Hedblom (foto) is de titelverdediger in het toernooi en ook deze week zal hij meespelen. Opvallend was het optreden tijdens de pro-am van de Ier Rory McIlory. Hij ging in 63 slagen rond en maakte in zijn ronde ook nog even een hole-in-one op hole 4. McIlory wordt ook gezien als een van de kanshebbers voor de titel en de daar bijbehorende cheque van 219.483 euro.

De Challenge Tour begint ook deze week met een reeks van wedstrijden waarin eveneens veel Nederlanders zullen figureren. In Kenia wordt het Tusker Kenia Open gespeeld en Inder van Weerelt, Taco Remkes, Wil Besseling en Robin Swane hebben zich voor deze wedstrijd ingeschreven. De winnaar in het toernooi krijgt een cheque van 28.800 euro.

Bron: Golfnet

<< ga een pagina terug