12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

De Nationale Open Golfdag 2008

Gepubliceerd op: 22-02-2008

Zaterdag 5 april vindt de 9e editie van de Nationale Open Golfdag plaats. Golfbanen in heel Nederland staan deze dag open voor iedereen die geïnteresseerd en nieuwsgierig is naar de golfsport. De Nationale Open Golfdag is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met golf! Ook vrienden en familie zijn deze dag van harte welkom.

Clinics, demonstraties en pro's
Tijdens de Nationale Open Golf Dag staan golfbanen in heel Nederland open voor iedereen die interesse heeft in de golfsport. De deelnemende golfbanen organiseren deze dag clinics, demonstraties van echte pro's en de mogelijkheid om onder toeziend oog van een echte pro een balletje te slaan. De nationale Open Golfdag is geschikt voor alle leeftijden.

Informatievoorziening
De Nationale Open Golfdag 2008 staat geheel in het teken van informatievoorziening. Veelal zal in het clubhuis informatie verstrekt worden over de golfsport, het golfvaardigheidsbewijs, de baanregels, abonnementskosten en de cultuur van golf en vereniging. In de golfshops is informatie over passende golfoutfits en golfclubs beschikbaar.

Golf is voor iedereen
Golf is de nummer 3 sport van Nederland en heeft al lang niet meer zo'n hoge status als voorheen. In deze tijd is golf toegankelijk voor iedereen die deze sport wil beoefenen.

Organisatie
Dit nationale evenement wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG). De Nederlandse Golf Federatie (NGF) en PGA Holland (PGA Holland) ondersteunen de Nationale Open Golf dag.

Nationale Sportweek
De Nationale Open Golfdag maakt onderdeel uit van de Nationale Sportweek dat wordt georganiseerd door NOC*NSF. In deze week komen alle vormen van sport aan bod. Kijk voor meer informatie op www.nationalesportweek.nl

Programma
Tussen 12.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom bij de deelnemende golfbanen.

Kinderen (onder begeleiding) zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Prijs
Deelname aan de Nationale Open Golfdag is kosteloos.

Locaties
De deelnemende golfbanen vindt u op de Nationale Open Golfdag website: www.nationaleopengolfdag.nl

Bron: Golfnet

<< ga een pagina terug