12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Customer Service op Nationaal Golf Congres 2008

Gepubliceerd op: 28-02-2008

Op 13 maart 2008 vindt de dertiende editie van het Nationaal Golf Congres & Beurs plaats. Customer Service is het thema van het congres. Golfers worden kritischer. Promotie door "alleen voor leden" is ver achterhaald. Golfbanen moeten de golfers in de watten leggen.

Congres 2008
Waarom is customer service zo een belangrijk thema in de snelst groeiende sport van Nederland? Golf is zelfs inmiddels sport nummer 3 in Nederland. Kunnen golfbanen daarom op hun lauweren rusten? Verre van dat! De gunst van de golfer vraagt meer van golfbanen. De golfer wil als gast worden behandeld. Zowel commerciële- als verenigingsbanen constateren dat de klant mondiger, veeleisender en kritischer wordt. De netto groei van golfers bestaat bijna geheel uit vrije golfers. De aanbodzijde zal hierop in moeten spelen. Customer Service is hierbij van essentieel belang. Op welke gebieden kan Customer Service worden geoptimaliseerd? En vooral, hoe kan dit worden gerealiseerd?

Wanneer accommodaties hier goed op inspelen kan er een flinke meerwaarde van golf in Nederland worden gecreëerd. Tijdens het congres zullen experts uit diverse branches interessante onderwerpen en probleemstellingen met u bespreken. Andere visies/invalshoeken op Customer Service kunnen de deelnemers aan het denken zetten om zo hun eigen service op een hoger niveau te tillen. Het organisatieteam heeft getracht dit jaar interessante spreeksessies te verzorgen voor de naar schatting 300 deelnemers. Het Nationaal Golf Congres & Beurs is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het kennis en netwerk evenement van de Nederlandse golfbranche.

Bron: Golfnet

<< ga een pagina terug