12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

BN'ers golfen voor goed doel

Gepubliceerd op: 13-05-2008

Tijdens de RE/MAX Zuiderpark Open op vrijdag 23 mei wordt er in het Zuiderpark van Den Haag gegolfd voor het goede doel . Tussen 07.00 uur en 15.00 uur gaan zo'n 25 bedrijventeams met elkaar de strijd aan op de speciaal aangelegde 18-holes golfbaan. Onder de teams bevindt zich ook het door Mario van der Ende samengestelde VIP-team,
bestaande uit de Bekende Nederlanders Violet Falkenburg, Jeroen Smits en Mental Theo.

Wethouder Sander Dekker opent het golfevent om 08.00 uur. Het grootste deel van de opbrengst van het RE/MAX Zuiderpark Open gaat naar Doe Een Wens Stichting. Begin april is een begin gemaakt met de aanleg van de holes. De afgelopen weken is met man en macht gewerkt om het Zuiderpark gereed te maken voor dit unieke golfevenement. Het mooie weer kwam daarbij precies op tijd.

Hans Stiemsma, voorzitter van Stichting Zuiderparkgolf: "Nog 10 dagen en dan is het zover. De voorbereidingen voor dit unieke golfevenement zijn in volle gang. Wij zijn erg verheugd dat deze BN'ers meedoen en het goede doel een warm hart toedragen. Om 14.30 uur komt Jacques d' Ancona namens de Doe Een Wens Stichting de cheque in ontvangst nemen. Wij verwachten een mooi bedrag te kunnen overhandigen!"

Bedrijventeams kunnen zich nog inschrijven tot met dinsdag 20 mei. Het RE/MAX Zuiderpark Open wordt georganiseerd door de Stichting Zuiderparkgolf.

Bron: HighProfile

Meer informatie over het RE/MAX Zuiderpark Open 

<< ga een pagina terug