12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Aruba maakt zich op voor uitdagend golftoernooi

Gepubliceerd op: 27-08-2008

Aruba maakt zich op voor de vierde editie van het amateur-toernooi KLM Aruba Open, dat dit jaar 31 oktober tot 7 november wordt gehouden. Daarmee stevent het eiland af op een mooie golftraditie.

Het mooie weer, de prachtig aangelegde golfbanen, een vlekkeloze organisatie en de gastvrijheid van het eiland vormen de ingrediënten van het evenement. Voor veel amateurgolfers zijn het ook de belangrijkste redenen om mee te doen.

Organisatie
This is Golf/Progolf Travel neemt de organisatie van het toernooi dit jaar op zich, boeken is mogelijk via Progolf Travel en het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de golfbanen Tierra del Sol en The Links at Divi Aruba, Aruba Tourism Authority en de Aruba Hotel & Tourism Association (AHATA).

De eerste twee wedstrijddagen wordt individueel gespeeld. Het KLM Aruba Open zelf wordt gespeeld op de derde en vierde wedstrijddag. Het toernooi is speciaal geschikt gemaakt voor een zakelijk bezoek met klanten en relaties.

Zakelijk
Het is nu mogelijk om voor vier dagen naar Aruba te komen (in plaats van acht) en toch aan het toernooi mee te doen. Deze opzet biedt een mooie gelegenheid om business met pleasure te combineren en is tot stand gekomen door een samenwerking tussen ATP en Progolf Travel. Informatie over het zakelijk pakket via info@progolf.nl (020 - 57 09 066) of golf@atp.nl

Programma
Er wordt twee dagen gespeeld op de 18-holes baan van Tierra del Sol en twee dagen op de 9-holes baan The Links at Divi Aruba. De banen zijn beide uitdagend, ieder op hun eigen manier. De baan van Tierra del Sol is compleet geïntegreerd in de omgeving, met bijbehorend uitzicht op de azuurblauwe Caribische zee. De wedstrijdbaan is aangelegd door Robert Trent Jones II en kenners zeggen dat ze met name geschikt zijn voor moedige spelers.

The Links at Divi Aruba is tevens een prettige baan om te spelen en totaal anders dan het ruige en in de natuur opgenomen Tierra del Sol. The Links wordt gekenmerkt door zorgvuldig aangelegde holes, met goede en snelle greens. The Links beschikt over het prachtige clubhuis De Mulligans, waar het goed toeven is na het golfen, met een prachtig uitzicht op het eiland van hole 9, en op de achtergrond de oceaan.

Luieren
Tijdens het toernooi is er na twee dagen spelen een rustdag, waarvoor het eiland Aruba genoeg mogelijkheden biedt: luieren op de prachtige stranden, een off-road avontuur beleven langs de woeste oostkust, wind- en kitesurfen aan de windzekere westkust, duiken rondom het eiland, genieten in één van de spa's of een gokje wagen in één van de casino's.

Bron: Tourpress.nl

<< ga een pagina terug