12 Play Golf maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Derksen en Luiten op gelijke hoogte weekend in

Gepubliceerd op: 29-02-2008

Robert-Jan Derksen en Joost Luiten gaan samen op een gedeelde achtentwintigste plaats het weekend in van de Johnnie Walker Classic in New Dehli. Het gevoel van de twee Nederlanders zal wel totaal verschillend zijn. Derksen stond na de eerste dag op een keurige derde plaats, alleen wist dit niet vast te houden. Hij liep een ronde van 72 voor par en kwam uit op een totaal van 140.

Dit is ook was Luiten achter z'n naam heeft, alleen deed dit op een omgekeerde manier. Op de eerste doorgang kwam de jonge golfer in de problemen op de vijfde hol. Daar liet hij een triple-bogey noteren, waardoor z'n ronde uitkwam op 73. Hij wist zich in de tweede maal te verbeteren en liep een 67. De top-tien is slechts drie slagen boven de Nederlanders, waardoor er nog veel mogelijk is.

Ook de leiders zijn nog niet volledig uit zicht. Shiv Kapur uit India en de Australiër Unho Park staan aan de leiding met 134 slagen. Ze worden gevolgd door de Japanner Taichiro Kiyota en Jyoti Randhawa uit India op één slag. Adams Scott staat op 136, lokale favoriet Jeev Milkha Singh is weggezakt naar 138.

Bron: Sporttribune

<< ga een pagina terug